fbpx

Tæt på bymidte, natur og skov

BO I DET POPULÆRE ÅLØKKEKVARTER

Bo i gåafstand til by, skov og Odenses fantastiske midtby i én af de 139 nyopførte lejligheder. I boligerne på Rugårdsvej er der plads til både børn, unge, voksne og seniorer i et mangfoldigt og indbydende kvarter.

I en radius af fem minutter kan du nyde naturen i Snapindskov, Åløkkeskov og Næsbyhoved Skov. 10 minutters gang fører jer til byens absolutte midte med Odenses aktive cityforening, de hyggelige caféer og byens summende kulturliv.

Moderne karréstruktur og gårdhavehuse i synergi
I karréstruktur langs Fjordsgade og Rugårdsvej kan I bo i lyse 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder, der spænder mellem 56 m2 – 124 m2. Alle lejligheder udnytter kvadratmeterne helt perfekt med moderne linjer og kvalitetsmaterialer i fokus.

I gården bag karréstrukturen er treetagers gårdhavehuse
Her består stueetagen af otte 2-værelses lejligheder med terrasse i forlængelse af stue. Med trappe til 1. sal møder I otte rummelige 4-værelses lejligheder fordelt på 2 etager. I forlængelse af køkkenalrummet er der udgang til stor stålaltan med glasværn.

I karréhusene kan I bo i dejlige lejligheder mellem stue og penthouse. Her er rig mulighed for at vælge lige præcis den type bolig I gerne vil have – uanset om den ligger i stuen eller på 5. sal. 

Fælles for alle lejemål i Rugårdsgade er, at de er rummelige, indbydende og opført i kvalitetsmaterialer. Der er elevator og trappe i alle opgange i karréhusene, dejlige fællesarealer, nem parkering på de tilknyttede parkeringspladser og cykelparkering i port- og gårdarealer.

Rummelige 2,- 3,- og 4-værelses lejligheder
I hjertet af lejlighederne er de store og åbne køkkenalrum med hvidt kvalitetskøkken fra HTH placeret. Alle lejemål har stilrent parketgulv og optimalt lysindfald, der gør lejligheden indbydende. Uanset hvilken af lejlighederne du vælger, kan du nyde naturen på tilknyttet terrasse eller altan.

Byggeriet er opført i afdæmpede grå samt gyldne tegl, og ligesom teglstensfarverne på de enkelte huse varierer, skifter vinduesrammefarven for at give ekstra variation fra hus til hus.


Oplev boligerne på rugårdsvej

Oplev de skønne lejemål midt i by, skov og dejlig natur.

For at komme i betragtning til boligerne, skal du ansøge dem inde på findbolig.nu  |  Få nærmere information hos DEAS på tlf. 70302200.