fbpx

Fantastiske boliger med et moderne og klassisk udtryk

I et moderne og klassisk byggeri skaber vi rammerne med karréstruktur langs Fjordsgade og Rugårdsvej. I gården opføres treetagers gårdhavehuse, der samles med et fantastisk gårdareal. 

Alle boligerne har enten en indbydende terrasse på terræn eller en rummelig altan, der er optimeret til bedst muligt lysindfald og udeliv. Nordiske linjer samler Åløkkekvarteret Rugårdvejs boliger varierer i højde fra tre til seks etager mod hjørnet af Rugårdsvej og Fjordsgade, hvor bebyggelsen antager fem og seks etager. 

Her bliver husene samlet med en penthouseetage etableret med metalfacadebeklædning og balustre-værn, der selvfølgelig er i samme afdæmpede grå og gyldne nuancer. 

Charmerende gårdhuse med rene linjer 

Skærmet bag karrébygningerne står gårdhusene, hvis facader har et individuelt udtryk i tegl, således at den enkelte bolig kan identificeres. Alle lejligheder er indvendigt opført i lyse kvalitetsmaterialer, der skaber rammerne til et dejligt hjem i et skønt område

Mangfoldigheden samles på fællesarealerne

I det hyggelige og indbydende gårdrum, er der etableret et helle med grønt græsareal og en legeplads. Her er der plads til boldspil, en god bog i skyggen og mulighed for at nyde det dejlige vejr på et tæppe.

For at komme i betragtning til boligerne, skal du kontakte Lejeboligmægleren  |  Få nærmere information hos Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33.